Wil jij leren wat het verschil maakt tussen wat je nu doet en wat je eigenlijk kan bereiken. Dat is namelijk meer dan je nu denkt. Wij hebben een aantal bijzondere trainingen. Deze hebben we speciaal ontwikkeld met jou in onze gedachten.

Welke NLP training je ook volgt. Het zal een direct effect hebben op jouw carrière. Je leert namelijk niet alleen jezelf beïnvloeden, maar ook hoe jij anderen kan beïnvloeden. Een NLP opleiding wordt ervaren als een “life changing event”. Dat is ook de reden waarom coaches, begeleiders, zakenmensen en praktische professionals NLP inzetten. Als je zoveel resultaat met NLP kunt behalen. Waarom zou jij het dan niet willen leren?

 

NLP OPLEIDINGEN in Den Haag

NLP 1 op 1

Een complete NLP opleiding volgen in je eentje

Heb jij een drukke baan, veel verantwoordelijkheden. Of ben een publiek figuur en wil je misschien in stilte een NLP opleiding volgen dan kan je een afspraak maken voor 1 op 1 NLP. Een perfect op maat gemaakte NLP Practitioner of Master Practitioner. Mail naar as@trener.nl voor de mogelijkheden.

NLP Practitioner

Effectief en duurzaam werken aan jouw doelen

De NLP practitioner is de opleiding als het gaat om NLP. Dit is de opleiding voor de mensen die het allemaal willen leren. Je gaat aan de slag met vele krachtige NLP technieken. In deze opleiding leg je de basis voor grote veranderingen in jouw leven.

NLP Master Practitioner

Effectief en duurzaam werken aan jouw doelen

De NLP Master Practitioner is het logische vervolg op de NLP Practitioner. Echter gaan we veel dieper in op de drijfveren van mensen. Daarnaast leer je ook, hoe je taal zo kan gebruiken zodat je zaken gedaan krijgt.

NLP Coaching

Snel jouw doelen bereiken met NLP coaching

Aan de slag met jouw doelen op een geconcentreerde en effectieve manier dat is NLP coaching. Het voordeel hiervan is dat je binnen korte tijd weer grip hebt op de zaken in jouw leven. Deze bijzondere coaching vraag om een investering van € 125 incl. BTW per sessie. Of per 5 sessies € 525,- incl. BTW.

NLP Trainingen

Vaak laat onze drukke agenda niet toe om genoeg tijd vrij te maken. Daarom hebben we ook een aantal exclusieve korte NLP trainingen ontwikkeld. In deze trainingen leer je precies wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Alle info over de NLP trainingen en NLP cursussen vind je op www.nlpcursusdenhaag.nl

NLP in 1 dag

Snel en kort kennismaken met NLP!

Wil je kort en krachtig kennismaken met NLP en ontdekken of NLP wat voor je is. Dan is dit de speciale kennismakingstraining. Als je deze training volgt dan verdiend deze zichzelf terug. De investering bedraagt €99,- inclusief BTW. Schrijf je je later in voor een NLP Practitioner dan wordt deze training in mindering gebracht op de factuur.