Wil jij leren wat het verschil maakt tussen wat je nu doet en wat je eigenlijk kan bereiken? Dat is namelijk meer dan je nu denkt. Wij hebben een scala aan NLP training en opleidingen ontwikkeld met jouw vooruitgang in onze gedachten

Welke NLP training je ook volgt. Het zal een direct positief effect hebben op jouw carrière. Je leert namelijk niet alleen jezelf beïnvloeden, maar ook hoe jij anderen kan beïnvloeden. Een NLP opleiding wordt ervaren als een “life changing event”. Dat is ook de reden waarom coaches, begeleiders, zakenmensen en praktische professionals NLP inzetten. Als je zoveel resultaat met NLP training kunt behalen. Waarom zou jij het dan niet willen leren?

 

NLP CURSUSSEN

We horen vaak dat een drukke agenda het niet toe laat om genoeg tijd vrij te maken om een complete NLP opleiding te volgen en dit begrijpen we volkomen. Daarom hebben we ook een aantal exclusieve korte NLP trainingen ontwikkeld om ook deze mensen de kans te bieden met NLP in contact te komen. In deze trainingen leer je precies wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Meer informatie over de NLP trainingen en NLP cursussen vind je op deze pagina.

 

NLP Avond cursus

6 weken lang aan de slag met jouw doelen

Kort en krachtig aan de slag met de basiscursus NLP. In deze kennismakingscursus leer je de basisprincipes van NLP.

Tijdens de avonden leer je de theorie achter NLP en doen we oefeningen.

 

Klik hier om direct naar de NLP introductiecursus te gaan

NLP in 1 dag

Snel en kort kennismaken met NLP!

Wil je kort maar krachtig kennismaken met NLP en ontdekken of NLP wat voor jou is? Daarom bieden wij een speciale kennismakingstraining aan om hier achter te komen. We helpen je om in korte tijd NLP technieken te leren, zodat je ze gelijk kan toepassen in jouw leven. Schrijf je je later in voor een NLP Practitioner dan is deze training gratis.

NLP OPLEIDINGEN in Den Haag

1 op 1 NLP

Een complete NLP opleiding volgen in je eentje

Heb je een drukke baan met veel verantwoordelijkheden en/of ben je geen publiek figuur? Bij ons is het mogelijk om in stilte een NLP opleiding te volgen door middel van 1 op 1 NLP. Een perfect op maat gemaakte NLP Practitioner of Master Practitioner, alleen voor jou. Mail naar as@trener.nl voor de mogelijkheden van 1 op 1 NLP.

NLP Practitioner

Effectief en duurzaam werken aan jouw doelen

De NLP Practitioner is dé opleiding als het gaat om NLP, het is de opleiding voor mensen die alles willen leren. Je gaat aan de slag met vele krachtige NLP technieken. In deze opleiding ga je de basis leggen voor grote veranderingen in jouw leven.

NLP Master Practitioner

Jouw opgedane kennis verdiepen en verbreden

De NLP Master Practitioner is het logische vervolg op de NLP Practitioner. Echter gaan we veel dieper in op de drijfveren van mensen. Daarnaast leer je ook hoe je taal zo kan gebruiken, zodat je zaken gedaan krijgt.

NLP Coaching

Snel jouw doelen bereiken met NLP coaching

We gaan aan de slag met jouw doelen op een geconcentreerde en effectieve manier, dat is NLP coaching. Het voordeel hiervan is dat je binnen korte tijd weer grip zal hebben op de verschillende situaties in jouw leven, zowel op zakelijk- als privéniveau.