NLP Practitioner in Den Haag, een complete NLP Practitioner opleiding

Kies nu voor de persoonlijke aandacht in een kleine groep!

Neuro Linguïstisch Programmeren oftewel NLP is de studie naar succes, welk succes dat is, dat bepaal jij? NLP is reeds meer dan 30 jaar een belangrijke methodiek voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Nu kun je ook een complete NLP Practitioner volgen in Den Haag.

Sneller contact maken, beter met mensen omgaan, meer invloed kunnen uitoefenen, wie wil dat niet. Leer nu hoe je met NLP jouw vaardigheden op het gebied van interpersoonlijke communicatie kunt verbeteren. Als je dat wil, dan is de NLP Practitioner Opleiding iets voor jou. Als je met veel met mensen werkt dan is NLP zelfs een must! En nu dus ook NLP in Den Haag.

De NLP Practitioner Opleiding is een unieke 16 daagse opleiding die wordt gegeven in de weekeinden in Den Haag (provincie Zuid Holland) Een opleiding die je kennis, vaardigheden en toepassingen mee geeft om in te zetten in je professionele en privé leven. Denk aan het oplossen van jouw problemen door het verwijderen van beperkende overtuigingen, beter en sneller contact maken met anderen of het inzetten van gewenste gevoelens (denk aan zelfvertrouwenkracht of rust) waar en wanneer je wil. Gedurende de 16-daagse NLP Practitioner Opleiding kan je altijd een afspraak maken met de coaches.

Praktische informatie: NLP Practitioner najaar 2013

Klik hier voor de volledige inhoud van de NLP Practitioner weekendopleiding in Den Haag.

Investering: 2250,- euro, inclusief BTW.

Locatie: Raamweg, Den Haag.

Data NLP Practitioner in Den Haag: Reeds gestart 9 en 10 november 2013, 16 en 17 november 2013, 23 en 24 november 2013, 30 november en 1 december 2013, 14 en 15 december 2013, 18 en 19 januari 2013 en 25 en 26 januari 2014. 
Alle opleidingsdagen voor de NLP practitioner vallen op zaterdag en zondag.

Begin 2014 start er weer een NLP practitioner in Den Haag.

Klik hier voor gratis informatie over de NLP Practitioner opleiding in Den Haag